zdesztą za synchronizacje świateł na krakowskiej i zywieckiej/lwowskiej
Jak skrecasz w lewo na Krakowska i masz zolte swiatlo to musisz jechac conajmniej 50km/h w zakrecie. Mniejsza predkosc oznacza, ze na 100% wjedziesz w kogos z prawoskretu, ktory ma juz zielone.
Na tych swiatlach nie ma w ogole czasu miedzyzielonego.
Zamieszczone przez dylan80
ak francuzi wymislili synchronizacje świateł nad tunelami , na rondzie piastowskiej , konopnickiej, cieszyńskiej i andersa, to 3 razy w tygodniu wypadki były.........
Nie chodzilo nawet o dzwony ale o gigantyczne korki
Witam na Wiosenke mam zamiar troszke 'zUpgreadowac' Moja Octavie, a konkretnie Wtryski+ chip. znalazlem ciekawa firme w opolu czy moglby mi ktos cos o nich powiedziec, czy cos u nich robiliscie, slyszeliscie jakies opinie?????
lub ewentualnie jakie konkretne firmy polecilibyscie mi w okolicach CZestochowa-Opole-Katowice.
...zdecydowanie polecam Katowice lub druga placowke firmy Wojtka w Wroclawiu.
Firme 44 pamietam jeszcze ze starych czasow (o ile mnie pamiec nie myli siedziba byla w Narok-u lub okolicy, pozniej przeniesli sie na Wroclawska w Opolu na przeciw McDonalda),
kiedys zajmowali sie glownie "wiejskim tuningiem" (spojlery, swiece, tlumniki, magnetyzery i sportowe filtry) pomimo iz wlasciciel duzo jezdzil na rajdach, czy do dzisiaj sie cos zmienilo- nie wiem, jedyne co pamietam to z elektronika wtedy nie mieli wiele wspolnego.
Znajomy mial u nich robic G4 z 216, opowiadal iz bazowy program dostaja z gory, co z tego wyszlo niewiem.
No ladnie tam kasuja. Wyczytalem wlasnie gdzies ze na 'japoncach' sie dobrze znaja.A kto wie co z naszymi furami by zamotali. ;]
djczas :no O katowicach i Wroclawiu wiem ale wlasnie ich mam na miejscu i chcialem sie dowiedziec conieco
Komentarz